Klima, kultur og mål

Tag 1 eller flere af områderne eller dem alle...

Drama, Manga/Japansk, Samfundet, Klimaet og Verdensmålene

Vi har flere spændende undervisningstilbud som du kan vælge imellem – alt efter dine interesser.

 

Undervisningen (også i dansk og matematik) er hos os bygget op som individuel undervisning og kan også foregå med praktiske øvelser – ude såvel som inde. På den måde kan du få en større fornemmelse for, hvor vigtigt og hensigtsmæssigt det er at tænke og vælge selvstændigt. Det giver en god ballast til at få mest muligt ud af den faglige indlæring.

Indblik i samfundet, medborgerskab og FNs 17 verdensmål for bæredygtig udvikling er vigtige dele i STU undervisningen og i vores emneuger/temadage.

Du kan få undervisning i engelsk. Faget indeholder grundlæggende grammatik, skriftlig og mundtlig samt indblik i den engelske kultur.

Manga/Japansk. Kan du lide at tegne? Kunne du tænke dig at blive bedre til at tegne? Mangategning er både for øvede og begyndere. Begyndere vil få al den hjælp, de skal bruge til at blive gode, mens øvede tegnere vil få vejledning og gode råd af en dygtig tegnelærer til at blive endnu bedre til mangategning. Du kan også tilvælge japansk i forlængelse af manga, her får du også et indblik i den japanske kutur og levevis.

Som noget helt nyt hos os, har vi fået Drama på skemaet som et projekt.

STU i Næstved logo
manga
Scroll to Top