Krummerup

Krummerup er nu en del af NSV's STU

STU i Næstved logo

Krummerup er en specialskole for udviklingshæmmede unge. Hos os er der plads til forskellighed, faglig fordybelse og læring der giver livsduelighed.

Krummerup er en dag- og kostskole. Vi er en specialskole med plads til 15 kostelever fra 16 år og opefter. Vi har mere end 25 års erfaring i at arbejde med unge med særlige behov, og vores pædagogiske profil hviler derfor på stor viden og veldokumenteret erfaring. Vores kostelever bliver for det meste hos os mellem 1-3 år. 

Først og fremmest til socialisering og botræning. Vores pædagogiske profil tilgodeser både de stille elever og de mere udadvendte. Vi lægger vægt på kreative fag, naturfag og fællesskab.

Undervisningen foregår i små hold og er opdelt i moduler og emner igennem året. Vi har mange måder at blive klogere på.

Vælger du Krummerup, får du et sted hvor der er styr på dagligdagen med plads til hver enkelt elev. Vi sætter en ære i vores traditioner, vi tror på udvikling gennem fællesskab, og vi ved hvor vigtigt det er for hver enkelt elev at blive set og anerkendt for lige præcis dén personlighed man bringer med til Krummerup. Her får du uddannelse til livet. 

Vi tilbyder udslusning, hvor eleven stadig bor på Krummerup-matriklen, og kan tage del i vores fælles aktiviteter, men vil samtidig øge sin deltagelse i livet uden for skolen.

Læs mere på krummerup.dk

Luk menu