KUPE logo

Synes du sociale aktiviteter, sundhed og bevægelse giver masser af livsglæde?


Og vil du gerne lære mere om fx motion og kunsten at mestre dit liv?

Er du fiks på fingrene og er du praktisk anlagt? Er du begejstret for naturen og elsker at være ude i det fri? Så træd indenfor i KUPÈEN…

 

Vi har 2 basisgrupper.  Du vil have tilknytning til den ene af grupperne og vores aktiviteter vil ofte være på tværs af basisgrupperne.

Til hverdag beskæftiger vi os med sundhed og bevægelse bredt. Vi er ikke fanatiske og træner op til en Ironman. Vi ønsker bare, at du får et sundt og fornuftigt forhold til kost og motion.

LÆR AT LEVE SUNDT OG FORNUFTIGT
For os er sundhed: bevægelse, hygiejne, kost og viden om kroppen. Du vil i vores boundervisning blandt andet lære, hvordan du handler fornuftigt ind, hvordan du tilbereder din mad samt hvordan din krop fungerer og reagerer på kost og motion. 

 

Vi “bevæger” os gennem årstiderne inde og ude…!

Vi tager til fitnesscenter, svømmehal og idrætshal, og bruger skoven og stranden, når vejret er til det.

Hver uge er vi på ture, hvor der er fokus på bevægelse og aktiviteter og hvor vi er sociale med hinanden.

Vi besøger klatrevægge og udforsker verden på mange måder.

 

Elever på spændende brovandring
Collage af KUPE elever i funktion
STU i Næstved logo

Vi har vores egne kanoer i NSV og tager på ture med dem – når vejret er til det. Så laver vi mad på bål og nyder udflugtsturen til stranden/i vandet. 

Vi har også et service/pedelhold for alle jer med praktiske hænder. Så er du til lettere håndværksarbejde, så passer du godt ind i KUPÉEN.   

Vi starter jævnligt nye projekter op. Vi er meget erhvervsrettet og du kan deltage i planlægning af projekterne. 

Dansk og matematik er fag som du får vedligeholdt internt hos os. Mulighed for tilvalg i Multimedie, Mindfulness mm  og interne eller eksterne praktikker på værksteder og andre arbejdspladser.

En gang om året tager vi på koloni, når der ikke er COVID-19 og vi har mange spændende ture på skemaet fx Xjump, GoHigh og Refshaleøen og mange andre dejlige, lærerige dage ude af huset. 

FRA UNG TIL VOKSEN
I boundervisning ser vi på alt det der sker, når man går fra ung til voksen. Som sagt ønsker vi, at du får et sundt og fornuftigt forhold til kost, motion, rengøring og økonomi. Vi handler ind sammen, bager sammen og hygger os herefter med det færdige resultat, vi alle har haft en finger med i.

Vores mål er, at vi alle fungerer som et team, der kan lære at arbejde sammen og lære af hinanden for at kunne udvikle os yderligere hver især som hele mennesker.

Cykelholdet på tur
Collage af KUPE elever i naturen og til messe
Luk menu