KUPE logo

Synes du sociale aktiviteter, sundhed og bevægelse giver masser af livsglæde?
Og vil du gerne lære mere om fx motion og kunsten at mestre dit liv?

 

Er du fiks på fingrene og er du praktisk anlagt? Er du begejstret for naturen og elsker at være ude i det fri? Så træd indenfor i KUPÈEN…

Det første der sker, når du kommer hos os er, du lærer din kontaktperson at kende og møder de andre elever.

Hver dag beskæftiger vi os med sundhed og bevægelse bredt. Vi er ikke fanatiske eller træner op til en Ironman. Vi ønsker bare, at du får et sundt og fornuftigt forhold til kost og motion.

LÆR AT LEVE SUNDT OG FORNUFTIGT

For os er sundhed: bevægelse, hygiejne, kost og viden om kroppen. Du vil gennem vores Life Skills blandt andet lære, hvordan du handler fornuftigt ind, hvordan du tilbereder din mad samt hvordan din krop fungerer og reagerer på kost og motion. Vi har også små hold i køkkenet ”lillemad”, hvor vi på to-tremandshånd laver nemme retter, du kan lave derhjemme.

Vi “bevæger” os gennem årstiderne inde og ude…! 

Vi tager til fitnesscenter, svømmehal og idrætshal, og bruger skoven og stranden, når vejret er til det.

Hver uge er vi på ture, hvor der er fokus på bevægelse og aktiviteter og hvor vi er sociale med hinanden. 

Vi udforsker verden på mange måder.

Vi har vores egne kanoer i NSV og tager på ture med dem – når vejret er til det. Så laver vi mad på bål og nyder udflugtsturen til stranden/ i vandet. 

STU i Næstved logo

Vi har et ugentlig hold med D&D rollespil.

Vi har også et service/pedelhold for alle jer med praktiske hænder. Så er du til lettere håndværksarbejde, så passer du godt ind i KUPÉEN. Vi laver en del indenfor service og vedligehold – her på matriklen.  

Dansk og matematik er fag som du får vedligeholdt internt hos os. Mulighed for tilvalg i Grafisk, eLab, Foto, Drama, Mindfulness og interne eller eksterne praktikker på værksteder og andre arbejdspladser.

En gang om året tager vi på koloni, og vi har mange spændende ture på skemaet fx Xjump, GoHigh og Holmegaard, Feddet og mange andre dejlige, lære-
rige dage ude af huset.

FRA UNG TIL VOKSEN
I Life Skills/boundervisning og i samfundsfag og medborgerskab ser vi på alt det der sker, når man går fra ung til voksen. Som sagt ønsker vi, at du får et sundt og fornuftigt forhold til kost, motion, rengøring og økonomi. Vi handler ind sammen, bager sammen og hygger os herefter med det færdige resultat, vi alle har haft en finger med i. Og din rolle i vores fællessakb i samfundet.

Vores mål er, at vi alle fungerer som et team, der kan lære at arbejde sammen og lære af hinanden for at kunne udvikle os yderligere hver især som hele mennesker.

Scroll to Top