MODUS logo
STU i Næstved logo

Tænker du på uddannelse, arbejdsliv og nye relationer, men har svært ved at trives i en hverdag?

Så er Modus et godt tilbud til dig der har psykiske/
psykosociale udfordringer i større eller mindre grad.

Vi har 2 basisgrupper.  Du vil have tilknytning til den ene af grupperne og vores aktiviteter vil ofte være på tværs af basisgrupperne.

Du får hjælp hos os til at tage din uddannelse, men du er selv ansvarlig for valget. Hvordan du skaber nye sociale kontakter, tager hensyn til din sårbarhed og får den integreret som en ressource i stedet for en hæmsko. På den måde skaber vi sammen de bedste vækstbetingelser, så du altid er klædt på til at træffe selvstændige, meningsfulde valg for dit liv og livsbane. I boundervisningen lærer du også, hvordan du tilbereder enkle madretter, du kan bruge i din hverdag.

I  Modus er der 2 skolelærere ansat, der underviser
i dansk og matematik samt engelsk, samfundsfag og du har mulighed for andre tilvalg.

Herudover kan du komme på Erhvervslinje og  i praktik på NSVs  værkstedstilbud, Snedkeri, Køkken og Provstegården eller vi kontakter til en ekstern arbejdsplads.

 

VEJE TIL AT TACKLE HVERDAGEN

For os er din personlige, sociale udvikling er meget vigtig. Gennem kropsforståelse og daglig bevægelse motiveres vi alle til gode vaner, der giver overskud til hverdagens udfordringer. Dine ønsker og fremtidige mål er vores vigtigste rettesnor. Derfor arbejder vi i et stressfrit miljø med plads til mindfulness og en hyggesludder om stort og småt.

Scroll to Top