OCN

OPEN COLLEGE NETWORK - Al læring er værd at anerkende

Sammen med OCN udsteder vi kvalitetssikrede læringsbeviser på de kompetencer, du tilegner dig gennem din STU uddannelse hos os.

DU FÅR PAPIR PÅ DINE KOMPETENCER

Open College Network (OCN) er en metode til at give et validt kompetencebevis på den formelle og uformelle læring, vi tilegner os. Derfor bruger vi OCN i STU i Næstved denne metode.

FORMÅLET

Formålet er at sikre dig et troværdigt papir på din læring gennem STU uddannelsen. Et OCN-læringsbevis kan bruges til at søge arbejde, videre kvalificering eller være uddannelsesforberedende. Samtidig er det en stor håndgribelig anerkendelse af din indsats – også selvom læringen ikke kommer fra det formelle skolesystem.

Med OCN-metoden får du dokumenteret din læring og kompetencer i små skridt. Læringsbeviset samler de dokumenterede færdigheder og beskriver dem klart og tydeligt.

OCN-metoden giver både mulighed for at tydeliggøre den uformelle læring som fx sociale færdigheder eller kompetencer inden for livsmestring, men OCN kan også være med til at give kompetencebevis på de mere faglige kompetencer som tilegnes i eksempelvis en praktik eller på vores skole.

Læs mere om OCN Danmark på deres hjemmeside

 

Luk menu